Profiel nr. 64291

Franchisen als accountant of controller

08/10/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Accountancy, administratie en belastingadvies

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

We werken met de beste software en bieden waarborging voor de continuïteit van uw dienstverlening. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden in het verkrijgen van het door u gewenste klantenbestand. De leiding van bij ons aangesloten kantoren is in handen van zelfstandig ondernemers. De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie en tenslotte enorme inkoopvoordelen.


Onderscheidend vermogen

Als franchisenemer hier ben je toekomstbestendig Deze franchisegever is met inmiddels ruim 60 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking.


Overig

Deze franchisegever wil een organisatie zijn, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo "fun" en trots te ervaren met hun eigen bedrijf. Ziet u hier mogelijkheden voor u als accountant of controller reageer dan en wij nemen contact met u op.