Profiel nr. 64219

Regionale partners gezocht voor verder uitrollen van succesvol arbeidsmarkt platform

27/02/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is hét platform dat alle Nederlanders de mogelijkheid biedt gratis, levenslang een loopbaanprofiel bij te houden. In deze markt van tijdelijke arbeidscontracten is het belangrijk dat iedereen werkt aan zijn of haar ‘personal branding’. De onderneming ondersteunt daarbij in de vorm van een persoonlijke profielpagina en een ruim aanbod van 600 gecertificeerde trainingen om jezelf te ontwikkelen. Landelijk doen we dit op onze bekende website en regionaal met onze Works labels. In iedere stad lanceren we een lokaal Works portal waarop we exact dezelfde functionaliteit bieden als op ons reguliere platform maar dan lokaal en met een partner. Onze partners worden met het lokale Works portal de belangrijkste schakel op de lokale arbeidsmarkt door vraag en aanbod open en transparant bij elkaar te brengen.


Activiteiten van het bedrijf

Het uitrollen van een Works portal kun je naast je bestaande (bedrijfs)activiteiten doen. Wij zien bij de huidige partners dat het hun bestaande activiteiten een enorme boost geeft. Heb jij bijvoorbeeld een werving- & selectiebureau? Dan heb je met je eigen Works portal de ideale mogelijkheid om met nieuwe kandidaten in contact te komen en ondersteuning te bieden. In diverse gemeenten zijn onze partners al aan de slag. Zij hebben met subsidie van de gemeente en abonnementen van bedrijven in korte tijd een goede business opgebouwd en zien het aantal gebruikers dagelijks toenemen. 


Onderscheidend vermogen
  • Zeer geavanceerd platform met diverse commerciële mogelijkheden
  • Eigen look & feel passend bij de gemeente/ regio
  • Beperkte instapfee voor regionale partners
  • Goede en vooral structurele verdiensten
  • Start met duizenden loopbaanprofielen en bedrijven 
  • Regelmatig meetings met partners uit andere regio'’s.

Overig

Wat wij zoeken:
Gemotiveerde ondernemers die er een succes van willen maken en binnen 2 jaar de belangrijkste schakel in de regionale arbeidsmarkt willen worden. Onbesproken gedrag en goede reputatie zijn noodzakelijk, een commerciële inslag en kennis van de lokale arbeidsmarkt zijn een pré. Sluit je aan bij dit unieke concept met ongekende mogelijkheden! Interesse? Neem contact op en informeer of jouw stad of regio nog beschikbaar is.


Afbeeldingen