laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ESPRESSOBAR ANNEX KOFFIESPECIAALZAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62937 15-11-2016 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 50.000 - € 100.000 € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Te koop aangeboden in een middelgrote stad in Midden-Brabant, deze mooie en uitstekend renderende koffiespeciaalzaak annex espressobar.

Deze koffiespeciaalzaak heeft in totaal 50 zitplaatsen, waarvan 24 terrasplaatsen. De zaak bestaat reeds 10 jaar en is bekend en geliefd in de wijde omgeving. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide koffiekaart, diverse warme dranken en vers gebak. Er wordt geen alcohol geschonken.

De doelgroep zijn veel jong volwassen in verband met een dichtbijgelegen school. Maar ook winkelend publiek en koffieliefhebbers komen hier gezellig samen om koffiespecialiteiten te drinken.

Het assortiment van de winkel betreft de verkoop van espresso-apparatuur, accessoires, koffiebonen en cadeauartikelen. In de verkoop zit ook de complete inventaris en de huidige voorraad. Achter de winkel bevinden zich nog twee ruimtes welke dienst doen als magazijn en als reparatieruimte.

De winkel heeft een website en een Facebook pagina. Echter ligt hier niet de interesse van de huidige eigenaar en biedt dit dus kansen voor de nieuwe ondernemer. Er is een complete webshop gebouwd en deze staat klaar om live te gaan. Echter dient deze nog gevuld te worden. Ook hier liggen omzetkansen die kunnen worden opgepakt.

De huidige eigenaar wil graag naar Frankrijk om daar een identieke zaak op te zetten. En biedt daarom deze zaak ter overname aan. Het is een interessante kans voor een ondernemend persoon of stel die van kwaliteitskoffie, maar ook gezelligheid houdt.

Wenst u meer informatie? Reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29