laatst bijgewerkt op: 24-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SOFTWARE INTRANET OPLOSSING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62840 11-10-2016 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Softwarebedrijf dat een softwarepakket heeft ontwikkeld voor een sociaal Intranet met extranet functionaliteiten gericht op het MKB.
De software is een sociaal intranet en extranet plaform voor het delen van kennis, documenten, agenda’s en alle overige zaken die interne communicatie vereenvoudigen.

De oplossing is kant en klaar inclusief website, ter promotie, en sociale media kanalen. De koper kan dus direct aan de slag met verkopen en uitrollen van de software. Het is een over compleet product geschreven in PHP en Laravel.

Voor een Sales gedreven persoon met een IT achtergrond is dit de ideale start voor een eigen bedrijf. Reeds bewezen concept met enkele klanten. De software past niet langer in de strategie van de verkoper.

De onderneming is niet locatie gebonden en heeft geen personeel in dienst.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29