laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ALLROUND LOGOPEDIE PRAKTIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62628 27-09-2016 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Het betreft een gerenomeerde en goed lopende logopedie praktijk. De pratijk beschikt over een 4tal hoofdlocaties en een hoeveelheid sublocaties.

De praktijk heeft cliënten van alle leeftijden, een echte allround praktijk. Door de vele specialisaties worden ook cliënten van (ver) buiten de regio aangetrokken.

Er zijn vele contacten en samenwerkingen met onder andere collega logopedisten, leerkrachten, intern en/of ambulant begeleiders, artsen en andere (para)medici.

Er is volop mediale aanwezigheid, een zojuist vernieuwde website, reclame uitingen in hoogwaardige media, landelijke TV presentaties etc.

De laaste jaren heeft een gezonde groei plaatsgevonden waar de rek voorlopig niet uit is. Binnen de (para) medische sector scoort deze praktijk een (zeer) gezond rendement.

Vanwege persoonlijke (gezondheid) omstandigheden bestaat de noodzaak om opvolging te zoeken. Het inwerken van een bedrijfsopvolger behoort tot de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29