laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEK ATTRACTIE- EN THEMAPARK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58138 08-07-2014 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Meer dan € 5.000.000 B.V.

omschrijving

Betreft:
De overname van een attractiepark waarbij zowel de activiteiten als de bijbehorende (on)roerende zaken onderwerp van verkoop zijn. Verkoop van de exploitatie vindt plaats middels een aandelentransactie en de bijbehorende (on)roerende zaken via aan activatransactie.

Reden verkoop:
De huidige eigenaren van de onderneming hebben het bedrijf in de afgelopen 30 jaren met passie succesvol uitgebouwd. Vanwege leeftijd, andere doelstellingen en het ontbreken van opvolging wordt de onderneming ter overname aangeboden.

Profiel onderneming:
Het attractiepark geniet hoge regionale naamsbekendheid en een goede reputatie dat wordt bevestigd door diverse consumentensites. Het beschikt zowel over binnen als buitenfaciliteiten waardoor het park het gehele jaar geopend kan zijn.
De laatste jaren is veel geïnvesteerd in uitbreiding en vernieuwing hetgeen ook zichtbaar is in de resultaten. Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar kan het als middelgroot park betiteld worden.

Werknemers:
Het team bestaat naast de directie uit een poule van vaste medewerkers en een groot aantal oproepkrachten voor het hoogseizoen.

Locatie:
De onderneming is gevestigd in Nederland.

Omzet en EBITDA:
Over 2014 wordt een omzet verwacht ter hoogte van € 1.750.000 met een EBITDA van € 600.000. Hierbij is geabstraheerd van interne huur.

Opmerkingen:
Doordat het park toegankelijk is voor een breed publiek en tot op heden slechts beperkte marketinginspanningen zijn verricht, zijn er voldoende opties om het aantal bezoekers te verhogen.
Daarnaast zijn er een aantal bedrijfsspecifieke mogelijkheden om de omzet te verhogen, de huidige eigenaren hebben hier echter bewust (nog) geen gebruik van gemaakt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29