laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INVESTEERDER GEZOCHT IN WINSTGEVEND BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55760 02-10-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Creditmanagementbureau, sinds 2010 actief in de B2B en B2C markt. Gespecialiseerd in het totale proces van facturatie tot en met inning. Bedrijf maakt een sterke groei door met een gemiddelde omzetstijging van 200% over 2011 en 2012.

Vanwege de introductie van een nieuw concept is er extra liquiditeit noodzakelijk om versneld te groeien in omzet en winstgevendheid. De risico's rondom de verstrekking zijn volledig afgedekt.
Het aantal aanvragen en kansen is momenteel groter dan de huidige financiële mogelijkheden.

Aanvullende investeringen in de organisatie, mensen of aanloopverliezen zijn verwaarloosbaar. Dienstverlening is snel uit te bouwen naar voldoende schaalgrootte, zodat er interesse ontstaat bij grote dienstverleners voor overname.

Liquiditeitsbehoefte bedraagt bij aanvang 1milj. om aan de vraag vanuit de markt te kunnen voldoen en kan gefaseerd worden ingebracht.

De toekomstige investeerder heeft bij voorkeur affiniteit met de branche om desgewenst de onderneming te versterken met kennis en netwerk.
Het bedrijf biedt de mogelijkheid tot participatie in aandelen, andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Bij interesse stellen we graag, na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring, aanvullende informatie beschikbaar alsmede het businessplan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29