laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNETSITE SPEC. VOOR UW WOONPLAATS OF GEBIED

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54870 28-11-2012 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Fulltime of parttime een bedrijf starten in de regio.

Wanneer je de mogelijkheid hebt, om naast je werk, of naast je huidige bedrijf ongeveer twee dagen per week vrij te maken!! Of je hebt de ambitie om zelfstandig te worden! Dan kan het erg interessant zijn, om deel te gaan nemen aan ons unieke concept.

We hebben een prachtig en intussen bewezen concept ontwikkeld, waarmee je op verantwoorde wijze een eigen bedrijf kunt starten. Het concept is ontstaan vanuit de vraag van lokale bedrijven en internetbezoekers om lokale informatie en nieuws samen te brengen op het internet. De lokale digitale krant !

De bezoekers worden op een unieke manier naar de site getrokken!!
Bedrijven zijn vindbaar middels bedrijfspresentaties èn via hun nieuwsberichten, agendaitem, advertenties, een reclame pagina en banners. Hierdoor zijn ook lokale bedrijven vindbaar op de eerste pagina's in de zoekmachines.

We hebben hiervoor een website met een unieke opbouw laten ontwikkelen, welke nu in diverse plaatsen en gemeenten wordt geëxploiteerd door lokale ondernemers. Deze ondernemers (en leden van de organisatie) zijn hét lokale aanspreekpunt en contactpersoon op internet en marketing gebied.
Verdiensten worden verkregen uit de verkoop van bedrijfspresentaties op de lokale site; het verkopen van zeer aantrekkelijke websites en marketing advies en verder wat je als ondernemer zelf te bieden hebt. Door een unieke constructie wordt het lokale nieuws en verdere informatie van de plaats of gemeente verkregen. Hierdoor wordt de site goed bezocht en al snel zeer interessant voor bedrijven om zich te presenteren op de website.

Wat is er nodig om te starten?
Enthousiasme en inzet. Een gedegen interne opleiding zorgt verder voor de nodige kennis om als zelfstandig ondernemer te starten.

Bij interesse zien we graag je reactie tegemoet!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29