laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLEDINGSPECIAALZAAK IN MAATWERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54857 16-10-2012 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Een quickstart in de retail met uw eigen winkel in merk- en maatkleding?
Altijd al een eigen winkel willen beginnen? En dan ook nog een winkel waarin je al je passie kwijt kunt en ook nog rendabel kunt draaien? Dan is dit je kans.

Beschrijving winkel
Het betreft een winkel, gerund vanaf een A-locatie in een winkelcentrum in de regio Tilburg. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 70 m2. In de ruimte zijn, naast het showroomgedeelte, een keuken, magazijn, toilet en twee paskamers aanwezig.
De winkel is in 2006 volledig opgeknapt en daarmee klaar gemaakt voor de toekomst. Het betreft dan ook een winkel die direct en zonder bouwkundige aanpassingen kan worden overgenomen. Er is daarmee sprake van een mogelijke continue bedrijfsvoering.

Omzet
Er is sprake van een continue mooie omzet met een positief resultaat gedurende de afgelopen jaren. Omzet wordt gegenereerd vanuit de eigen winkel maar ook vanuit de webshop.

Klanten
De klanten van dit bedrijf variëren van grotendeels particulieren tot enkele lokale bedrijven. Er is sprake van een goed potentieel rondom:
• Lokale bedrijvigheid
• Een reeds goedlopende webshop
• Lopende en nieuwe (geplande) marketinginspanningen
• Goed gebruik van social media en business clubs (De winkel staat uitermate goed bekend en heeft excellente getuigenissen o.a. vanuit de webshop, en social media). De klanten van deze winkel zijn verspreid over de regio Tilburg maar het grootste gedeelte zit in de directe regio waar de winkel is gelegen. Er is sprake van een klantenbestand van meer dan 1.200 namen. Hiervan zijn er ruim 1.000 klanten voor maatwerk. Van deze namen zijn ook de verdere contactgegevens bekend. Een deel van dit klantenbestand komt met regelmaat terug voor nieuwe aankopen.
Door een goede vindbaarheid via internet is er ook sprake van klandizie van (ooit ver) buiten de regio Tilburg. Dit geldt overigens met name voor maatkleding.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29