laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WINST UIT INVESTERING IN OLIE- EN GASINDUSTRIE IN V.S.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54619 07-08-2012 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Aandelentransactie 5 - 10 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 € 200.000 - € 300.000 € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

Participatie in olie- en gasindustrie in V.S. - wees eigenaar van oliereserves!

Introductie:
Wij zijn een groep zeer ervaren olie-industrie- en managementprofessionals met kantoren in Europa en de V.S. en een bewezen staat van dienst voor het consistent leveren van een aantrekkelijke ROI middels directe participatie in de Amerikaanse olie- en gasindustrie. Wij richten ons op de ontwikkeling van bestaande olie- en gasvelden teneinde op conservatieve wijze groei te realiseren.

Propositie:
Onlangs hebben wij een amerikaanse partnerschap opgericht ter exploitatie van bestaande olie- en gasvelden in de V.S. Inmiddels beschikken wij over alle vergunningen om tesamen met onze industriepartners twee bronnen te boren: een tot een diepte van circa 4.900 meter en een tot een diepte van circa 1.500 meter. Beide bronnen vormen een uitbreiding van bestaande olie- en gasvelden in zuid-oost en west Texas, V.S. Gekwalificeerde kandidaten kunnen aandelen in deze onderneming verwerven.
Het doelreservoir voor de eerste bron is de Cook Mountain-formatie, met geschatte reserves van circa 800.000 vaten olie plus 450 miljoen kubieke meter gas. Het doelreservoir van de tweede bron is de Spraberry-formatie, met geschatte reserves van circa 100.000 vaten olie. Voor deze bronnen wordt een return on investment van 3,5 of meer voorzien en een jaarlijks effectief rendement van 30% of hoger.
De exploitanten van deze twee projecten zijn zeer ervaren en hebben een uitstekende staat van dienst. Eerder hebben wij met de firma voor het Cook Mountain project samengewerkt in een gezamenlijk project in Texas, waar vier bronnen werden geboord welke inmiddels een effectief rendement opleveren van boven de 40%. Onze firma werkt ook reeds samen met de exploitant voor het Spraberry project in een nabijgelegen gebied waar zij sinds begin mei 2012 een bron boren.
Het totaal benodigde kapitaal voor dit project bedraagt circa €1,8 miljoen waarvan inmiddels bijna de helft is ingeschreven. Wij willen graag in contact komen met een of meerdere investeerders voor het restant van het benodigde kapitaal. Naar verwachting zal inschrijving voor deze partnerschap afgesloten worden in de zomer van 2012.
Nadere details worden op verzoek verstrekt aan gekwalificeerde kandidaten.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29