laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE FORMULE BEKLEDINGREPARATIES. INTERNATIONAAL MARKTLEIDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54186 04-09-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Altijd al een eigen bedrijf willen beginnen? Duurzaamheid en kostenbesparing zijn vandaag de dag sleutelwoorden. Waarom zou je iets vervangen als het snel en voordelig kan worden gerepareerd? Bekleding repareren of reconditioneren is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij onze Franchiseformule gaat dit samen. Met die kijk op het vak zijn wij, internationaal marktleider geworden in onze branche. Het is dus geen verrassing wij de snelst groeiende bekleding reparateur van Nederland zijn.

Voordelen franchisenemer:
Bij ons werk je voor je zelf maar niet op je zelf! Wij zijn een organisatie waarbij de Franchisenemer ook echt zelfstandig
ondernemer is. Onze ondernemers werken graag en met veel inzet voor hun
eigen bedrijf. Daarom is het serviceniveau erg hoog. Kernwoorden bij ons zijn: vriendelijkheid, vakmanschap en snelheid.

Soort bedrijf:
Repareren en reconditioneren van bekleding als vakman binnen een franchise organisatie.

Doelgroep:
Wij hebben duizenden klanten waaronder, verzekeraars, autodealers, theaters & bioscopen, jachthavens, fleetowners, scholen, luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en leasemaatschappijen.

Problemen, behoeften & oplossingen:
Waarom zou je iets vervangen als het snel en voordelig kan worden gerepareerd? We helpen klanten kosten te besparen en de levensduur van zaken te vergroten door bekleding zorgvuldig en duurzaam te repareren en te reconditioneren. We geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor de bekleding, maar ook voor de klant.

USP's:
Naast de combinatie van vakmanschap en sterke klantrelaties maken we bij ons reparatie-proces gebruik van gepatenteerde producten die buitengewoon milieu vriendelijk, niet brandbaar en geur-vrij zijn. Deze producten drogen in enkele minuten waardoor u, na de reparatie, uw investering vrijwel direct weer in gebruik kunt nemen.

Wat bieden wij onze franchisenemers?
Vanuit de franchiseorganisatie word je op verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering ondersteund. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan:
- Een opleidings- en trainingsprogramma;
- Centrale inkoop;
- Marketing, marktbewerking en promoties;
- Begeleiding en coaching.

Wat vragen wij aan onze franchisenemers?
Eigen startkapitaal Als kandidaat beschik je over voldoende financiële middelen om een start te kunnen maken. Je hebt tenminste € 20.000,- eigen startkapitaal nodig.

Organisatie & historie:
De organisatie is opgericht in 1975 en is wereldwijd marktleider op het gebied van de reparatie, restauratie en re-conditionering van bekleding, in alle kleuren. Wereldwijd beschikken wij over een netwerk van meer dan duizend franchisenemers die zich samen met hun medewerkers dagelijks met hart en ziel voor hun klanten inzetten. Wij maken alleen gebruik van de allerbeste, door ons zelf ontwikkelde en geproduceerde materialen en leveren ongeëvenaarde top kwaliteit. Wij beschikken over een ISO 9001 certificaat.

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29