laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEFORMULE BOUW-MANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48226 03-06-2010 Bouw Aannemingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ben jij die unieke ondernemer met grote affiniteit voor de bouwwereld en een gezonde commerci?le inslag?

Voor een nieuwe Franchise Formule in de bouw en dan met name het bouwmanagement zijn wij op zoek naar kandidaten die als zelfstandig ondernemer (ver)bouwprojecten op kunnen pakken, deze succesvol kunnen uitvoeren/managen en winstgevend kunnen maken.

Onze opdrachtgever heeft met de regio? s de Kempen (eigen filiaal) en Noord,- en Zuid-Limburg reeds de basis gelegd voor een onderscheidende aanpak in de aannemerij en het bouwmanagement. Dit concept vult het gat vult tussen enerzijds de ZZP?ers die actief zijn in de bouwsector en anderzijds de reguliere aannemers.

Als zelfstandig franchisenemer werk je als uitvoerder samen met een selectief samengesteld eigen team van professionals (vaak zelfstandige ZZP-ers), maak je gebruik van een slimme gezamenlijke inkoop en weet je 20 jaar ervaring in het bouwmanagement als ondersteuning achter je.
Kortom een bouwmanagementformule ?op de werkvloer? welke toegankelijk is voor zowel de particuliere opdrachtgever, het MKB als de grotere ondernemingen.

Wij zijn op zoek naar:
? Uitvoerders/managers die nu in loondienst werkzaam zijn en ondernemersaspiratie hebben.
? Vakmensen die zowel uitvoerders- als ondernemersaspiratie hebben.
? Herintreders (die wellicht fysiek het uitvoerende werk niet meer aankunnen, maar) die zeker ervaren genoeg zijn ?en de ambitie hebben- om op zelfstandige basis projecten te managen c.q. uit te voeren.
? ZZP?ers die onder een bekende naam (oftewel: onder de vlag van een grotere organisatie) hun zelfstandigheid willen voortzetten of uitbouwen.


Ben je ge?nteresseerd neem dan contact op met ons.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29