Profiel nr. 105269

In prijs verlaagd: Riant restaurant met ijssalon op high traffic locatie te Giethoorn

19/09/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Kansen moet je verzilveren. Dit is zo’n gouden kans. Vanaf nu is het mogelijk om het grootste horecabedrijf van de toeristische hotspot Giethoorn te kopen. Dit restaurant met ijssalon is instapklaar en biedt door de locatie en ruimte ongekende mogelijkheden. Midden in Giethoorn ligt dit restaurant met ijssalon. Het bedrijf huisvest  aan een high traffic-locatie. Deze eetgelegenheid op steenworp afstand van Museum Giethoorn en de kenmerkende kerk langs het Binnenpad, is het grootste horecabedrijf van het dorp en heeft door de ligging en ruimte ontzettend veel mogelijkheden.


Activiteiten van het bedrijf

Het restaurant beschikt over 200 zitplaatsen, dit is inclusief een zaal voor diner of grote groepen toeristen. Op het terras kunnen in totaal 350 gasten plaatsnemen en de capaciteit kan nog eenvoudig worden verhoogd. Op het aanwezige dakterras kunnen circa 200 zitplaatsen worden gecreëerd.


Overig

De huidige eigenaar is in het bezit van meerdere bedrijven en kan niet de tijd vinden om de mogelijkheden van deze Giethoornse parel te verzilveren. Daarom ontstaat deze unieke kans. Wie zijn tanden erin zet, kan vanaf de start de hele dag geld verdienen. Van koffie met gebak, via broodjes en burgers voor de lunch, tot steaks en plates tijdens het diner. En door de toegenomen belangstelling voor binnenlands toerisme, strijkt de rijke Hollander sneller neer in plaatsen als Giethoorn. Vraagprijs: Onderneming € 210.000,= Huur bedrijfspand € 70.791,= per jaar


Afbeeldingen