Profiel nr. 65179

Daghoreca, restaurant en/of evenementen

26/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

100.000 - 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Profiel gezocht bedrijf Onze opdrachtgever wil een reeds ontwikkeld en beproefde formule rondom lokale en eerlijke voeding verder uitrollen. We zoeken ondernemingen ter volledige overname, een participatie of andere vorm van samenwerking zoals door middel van franchising van de formule is ook bespreekbaar.


Onderscheidend vermogen

Indicatief >€ 250.000 omzet(potentieel) en vanaf minimaal 5 medewerkers (minimaal 45 couverts). Locaties en activiteiten moeten liggen in gebieden met veel bedrijvigheid op een unieke locatie en/of zich in een karakteristiek pand bevinden. Locaties met een bijzonder verhaal, eventueel met eigen zalen en mogelijkheden tot verhuur. Het zwaartepunt van de activiteiten van de huidige onderneming liggen in Midden-Nederland, met de wens om uit te breiden naar grote en middelgrote steden. Onze opdrachtgever Onze klant is een gerenommeerde onderneming met een dynamisch en professioneel team met dienstverlening op het gebied van daghoreca/restaurants en het opzetten, inrichten en verhuren van met name bijzondere locaties. De onderneming beschikt over moderne eigen faciliteiten voor voedselbereiding. De huidige omzet is >€ 8.000.000. Klanten zijn zowel zakelijk als particulier.


Overig

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn? Bij interesse in een nadere kennismaking ontvangen wij graag van u informatie over uw onderneming. Vervolgens zal er een gesprek plaatsvinden met de eigenaar. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.