Profiel nr. 64751

Onderneming met frisse kijk op ouder worden (MBI)

23/11/2016 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Gezondheidszorg

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

> 50

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting

250.000 - 500.000


Activiteiten van het bedrijf
Voor onze opdrachtgever, met een verfrissende visie op ouder worden en een bewezen staat van dienst als (interim) manager en startend ondernemer, zoeken wij een bedrijf om risicodragend in deel te nemen. De gezochte, private onderneming verleent direct ouderenzorg of levert producten en/of diensten aan ouderenzorgbedrijven. Het bedrijf is innovatief, zowel technologisch als in “mindset” en bereid de nieuwe visie te helpen implementeren. Ouder worden kan op een positieve wijze worden beïnvloed en geremd.

Overig

Omvang ca. 20 à 200 medewerkers.

Ondernemer beschikt over eigen middelen. Focus op West Nederland.

Ondernemer: Oprecht geïnteresseerd in mensen; integer; analytisch; resultaatgericht; motiverend; overtuigend; draagvlak creëren; relativerend; uitstekend hoofd- en bijzaken uit elkaar kunnen houden; gevoel voor humor; gaat problemen niet uit de weg.

Zijn drive is gericht op het in de markt zetten van een nieuwe visie op ouder worden en het in lijn met deze visie verder ontwikkelen van de onderneming en -waar nodig- nieuwe impulsen brengen. Zijn visie is “make your last years your best years”. Ouder worden kan op een positieve wijze worden beïnvloed en geremd.