laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN MEDISCH GERELATEERDE PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62576 07-06-2016 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Zeer ervaren manager, 53 jaar en WO-opleiding is op zoek naar een groothandel in medisch gerelateerde producten met een nationaal of internationaal afzetgebied. De onderneming kent een gezonde verhouding omzet en klanten en heeft het liefst geen klantafhankelijkheid van meer dan 10% van de omzet. In eerste instantie gaat de voorkeur uit naar goed renderende ondernemingen, echter minder goed presterende ondernemingen worden niet uitgesloten. De verkoper dient een nader af te spreken periode betrokken te blijven.

Koper heeft vanuit zijn dienstverband bij een zeer grote internationaal opererende buitenlandse farmaceutische onderneming ruime ervaring opgedaan in o.a. het opzetten van nationale en internationale distributienetwerken voor medische apparatuur, disposable producten en services. Verder heeft hij in zijn functie de nodige kennis en ervaring opgedaan in het aansturen en coachen van grotere aantallen werknemers.

Eigen middelen zijn in voloende mate aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29