laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOONBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60504 01-12-2015 Agri-Food Land- en tuinbouw
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Betreft
Dit betreft een overname van een loonbedrijf middels een aandelen- of activa transactie. De voorkeur gaat uit naar een (familie) bedrijf, waarbij de eigenaar geen opvolger heeft of op termijn wil overdragen.

Reden aankoop
Onze cliënt is op zoek naar een loonbedrijf ter overname. Reden van de verkoop is dat de zonen de huidige onderneming niet wensen voort te zetten. Zij ambiëren een bestaand loonbedrijf ter overname.

Profiel onderneming
Het loonbedrijf beschikt over gespecialiseerde agrarische machines en vakmensen die tegen betaling ter beschikking worden gesteld. De voorkeur wordt gegeven aan een agrarisch loonbedrijf welke veehouderij gerelateerd is. Activiteiten die kunnen worden uitgevoerd zijn alle mogelijke gemechaniseerde activiteiten, bijvoorbeeld: bemesten, zaaien, uitplanten van pootgoed, het oogsten van gewassen, maaien, hakselen, dorsen, kraanwerkzaamheden en grondbewerking.

Werknemers
Het minimum aantal personeelsleden bedraagt 2 medewerkers, waarvan 1 in dienst zal blijven bij de nieuwe eigenaar.

Locatie
De geografische afzetmarkt is lokaal en het bedrijf dient zich te bevinden bij voorkeur in de provincies Gelderland, Overijssel of Drenthe.

Opmerking
Het bedrijf moet niet compleet afhankelijk zijn van de eigenaar. De bedrijfscultuur dient open te zijn. Eigen middelen ten behoeve van een overname/participatie zijn aantoonbaar aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29