laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ENGINEERING- EN OF PROJECTBUREAU'S

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55561 27-02-2013 Dienstverlening Ingenieurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ter overname gezocht
Voor diverse relaties zijn wij op zoek naar bedrijven met een eigen engineeringbureau.

Betreft
Aankoop van een engineeringbureau dat zich bezig houdt met ontwerp, engineering en in bedrijfstelling van werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties en systemen.

Reden aankoop
Diverse relaties zijn om uiteenlopende redenen op zoek naar uitbreiding van hun engineering. Zij wensen dit te realiseren door overname van een bestaand bedrijf of onderdeel daarvan.

Profiel
Bedrijven die onze interesse hebben zijn bijvoorbeeld engineeringbureau’s, engineering en projectbureau’s of productiebedrijven met een eigen engineeringafdeling. Bedrijven die onder andere actief zijn op markten als machine- en apparatenbouw, maritieme industrie, energiesector en/of industrie (prefab beton). Het merendeel van de relaties is vooral georiënteerd op het leveren van maatwerk bij toonaangevende nationale en internationale projecten.

Werknemers
Het aantal medewekers van de overname kandidaat ligt idealiter tussen de 10 en 50 medewerkers. Belangrijker is het aantal engineers en hun opleiding- en kennisniveau. Denk hierbij aan kennis van uitdagende vraagstukken in de desbetreffende sector en van middelen als Autocad en Solidworks.

Locatie
Er is sprake van een landelijke vraag. We zijn op dit moment met name geïnteresseerd in bedrijven die ten oosten van de as Leeuwarden - Arnhem zijn gevestigd.

Opmerkingen
Een 100% overname, al dan niet gefaseerd, heeft de voorkeur.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29