laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Anoniem Profiel plaatsen

Bent u voornemens uw bedrijf te verkopen? Of bent u juist op zoek naar een onderneming die u over kan nemen? Wij informeren u graag over de verschillende stappen van het bedrijfsovernametraject.

Oriëntatie

Een bedrijfsovername is niet een onderwerp waar u dagelijks mee te maken heeft. U wilt u graag oriënteren op wat daarbij komt kijken. Bedrijventekoop.nl heeft een boek uitgebracht met de titel Bedrijf verkopen? en Bedrijf kopen? Het boek vertelt in bondige stappen wat er bij een verkoop en aankoop komt kijken. Zo bent u beter voorbereid en weet u wat u te wachten staat. Wilt u een exemplaar van dit boek ontvangen? U ontvangt een gratis exemplaar op het moment dat u een profiel plaatst op Bedrijventekoop.nl.

Blogberichten

Wilt u zich liever zelf vooraf inlezen in de materie rondom het verkopen of kopen van een bedrijf? Dan verwijzen wij u graag door naar onze blog, hier vindt u tal van berichten rondom het onderwerp bedrijf verkopen of kopen maar ook over waardering, financiering, stoppen en dergelijke. Klik hier voor de blog.

Waarde van uw bedrijf

Weet u wat uw bedrijf waard is? Is de waarde voldoende om nu uw bedrijf te kunnen verkopen en van uw pensioen te gaan genieten? Komt de waarde overeen met hetgeen u denkt voor de onderneming te kunnen vragen? Doe een gratis waardebepaling en vind het antwoord.

Feiten en cijfers

  • Bedrijventekoop.nl is de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland
  • Actief sinds 2002
  • 80.000 bezoekers per maand
  • Gemiddeld 12 reacties per profiel
  • 25.000 nieuwsbriefabonnees
  • Buitenlandse varianten in België, Duitsland en Spanje
Plaats nu uw profiel