Goedlopend installatiebedrijf Zuid Limburg

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Installatiebedrijf

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Aangeboden wordt middels een activa/passiva transactie een goedlopend installatiebedrijf. De omzet wordt voor het overgrote deel behaald in Zuid Limburg beneden de lijn Roermond. De onderneming is oorspronkelijk ontstaan uit een eenmanszaak die zijn oorsprong vindt in 2003. De ondernemer is toen zelfstandig geworden na meer dan 20 jaar loondienstverband binnen een installatiebedrijf in diverse functies. Hij heeft een groot stuk ervaring meegebracht en overgedragen aan zijn personeel.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is actief in de installatietechniek in de meeste breedste zin van het woord waarin begrepen onderhoud en installatie van CV installaties, koud- en warm water installaties. De basis is een particuliere portefeuille met onderhoudsabonnementen voor particulieren en enkele grote bedrijven wat zorgt voor een vast jaarlijks deel van de omzet. Daarnaast worden vele projecten uitgevoerd zowel op offerte basis als regiebasis. Sterk punt is de slagvaardigheid met betrekking tot het snel uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten binnen een snel tijdsbestek. De onderhoudscontracten bestaan uit een bestand van ca 1.800 klanten waar een drietal contracten mogelijk zijn.


Onderscheidend vermogen

Een sterk punt is de slagvaardigheid met betrekking tot het snel uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten binnen een snel tijdsbestek. Er is een 24 uurs wachtdienstservice voor de klanten. Er wordt alles gedaan om de klanten tevreden te houden en klanten in noodsituaties zo snel mogelijk te helpen.


Overig

De eigenaar is bereid een aantal maanden in deeltijd mee te werken om de overgang zo spoedig mogelijk te laten verlopen.