Transportbedrijf, goederenvervoer over de weg en overslag

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Transport

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Beroepsgoederenvervoer over de weg

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
> 5.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
> 50


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf richt zich op groupage/palletvervoer in voornamelijk NL van chemicaliën, verf, kleding, huishoudelijke artikelen en verpakkingsmateriaal. Het transportbedrijf kent een zeer lange geschiedenis en heeft zich in de afgelopen jaren gehandhaafd in de markt. Het trackrecord van het bedrijf is goed en er zijn voldoende marktmogelijkheden.


Activiteiten van het bedrijf

Het transportbedrijf beschikt over ruim 50 trekkende eenheden en toereikend overige materiaal. Voor voorraad is ruim 10.000 m2 op- en overslagruimte in totaliteit beschikbaar. Het bedrijf is centraal gelegen in de Randstad en kent daarnaast toereikende (binnen en buiten) ruimte. De omzet bedraagt circa € 9.000.000 op jaarbasis. De transportonderneming heeft een hoogwaardig team van planners, chauffeurs, overslagmedewerkers en een professionele administratieve afdeling in dienst. In totaal beschikt de onderneming over meer dan 50 chauffeurs.


Overig

Er wordt gezocht naar een strategische marktspeler om de huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten over te nemen. De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de opvolger.