Specialisten in uw regio

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Westplein 12-14
Rotterdam

Telefoon
010 - 313 05 70

BenderBrandwijk ondersteunt directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) om meer uit hun onderneming te halen. Dat doen wij middels de volgende diensten:
 
Adviseren en begeleiden bij bedrijfsoverdrachten voor het MKB (<250 FTE). Dit doen wij echter niet alleen. Wij werken in het proces samen met accountants, banken en andere intermediairs om uw overdracht zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij kijken kritisch naar uw organisatie en komen met een deskundig en praktisch advies. 
  • Bedrijfswaardering en waardegroei: Weet wat uw bedrijf waard is en hoe u er meer van maakt
  • Overdracht van bedrijven: Begeleiding bij het aan- en verkopen of fuseren van bedrijven
  • Sparringpartner: Sneller inzicht in wat er moet gebeuren 
  • Organisatie diagnose: Ontdek braakliggende ondernemerskansen en pak risico’s aan
  • Interim management: Ondersteuning op niveau op cruciale momenten
  • Nazorg: (al dan niet preventieve) zorg in geval van het uitvallen van de DGA


Wij adviseren en begeleiden bedrijfsoverdrachten voor het MKB (<250 FTE). Dit doen wij echter niet alleen. Wij werken samen met accountants, banken en andere intermediairs om uw overdracht zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij kijken kritisch naar uw organisatie en komen met een deskundig en praktisch advies. 
Als ondernemers willen wij ook graag weten wat iets maximaal gaat kosten. Daarom werkt BenderBrandwijk tijdens de verschillende fasen met een ‘fixed’ prijs op basis van een geschat aantal uren en met een van tevoren overeengekomen ‘succesfee’ bij realisatie van de overdracht.