Specialisten in jouw regio

Bender Brandwijk & Partners B.V.

Westplein 57
3016 BM Rotterdam

Telefoon
+31 6 53 47 00 00 / +31 10 31 30 571

BenderBrandwijk biedt ondernemers en aandeelhouders- investeerders persoonlijk advies en praktische begeleiding tijdens het gehele overdrachtstraject. Dat doen wij middels de volgende diensten:
 
  • Bedrijfsovername: begeleiding bij het aan- en verkopen of fuseren van bedrijven
  • Bedrijfskundig advies: de BBP Organisatie Diagnose ontdekt braakliggende ondernemerskansen en pakt risico’s aan
  • Bedrijfswaardering: weet wat uw bedrijf waard is en hoe u waardegroei creëert

Wij adviseren en begeleiden bedrijfsoverdrachten binnen het MKB (bedrijven <100 FTE, omzet < € 100 miljoen) van eerste plan tot en met de notaris. Hierbij werken wij samen met accountants, banken en andere intermediairs om uw overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook kijken wij breder en kritisch naar uw organisatie en komen met deskundig en praktisch advies ter voorbereiding van een voorgenomen bedrijfsoverdracht.
Daarnaast ondersteunt BenderBrandwijk directeur-grootaandeelhouders om meer uit hun onderneming te halen door het geven van bedrijfskundige adviezen. Vaak gaat dit op basis van onze Organisatie Diagnose en/of een waardegroei-analyse. Door verbeteringen in de bedrijfsvoering door te voeren en gericht aan de waardedrijvers van de onderneming te werken wordt extra (aandeelhouders-) waarde gecreëerd.
Onze overname adviseurs zijn allen persoonlijk gecertificeerd door de Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht (BOBB).