Specialisten in jouw regio

MB Adviesgroep

Joan Muyskenweg 22-2.10
1096 CJ Amsterdam

Telefoon
+31 29 94 05 756

Met MB Adviesgroep richten we ons uitsluitend op financiering, bedrijfsopvolging en bedrijfsmakelaardij. Dat betekent dat u als klant op al die vakgebieden de allerbeste resultaten van ons mag verwachten. Voor recente successen verwijzen wij u graag naar ons MB Magazine.
 

Financiering

Elke ondernemer heeft wel eens geld nodig. Om een bedrijf te starten, bijvoorbeeld. Voor de overname van een filiaal. Om te investeren in vastgoed of machines. Uw bedrijf duurzamer te maken met zonnepanelen. Misschien bent u bezig een nieuw product te ontwikkelen en hebt u werkkapitaal nodig om dit kansrijke project tot een goed einde te brengen. Allemaal goede redenen om een bedrijfsfinanciering aan te vragen. Bij MB Financieren zijn we gespecialiseerd en weten we waar u bij ingewikkelde zaken allemaal op moet letten. 


Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging regel je niet even in een namiddag. Zelfs als er maar één gegadigde is, zijn er vaak vele hobbels te nemen. Laat staan als er meer belangstellenden zijn. Bij MB Bedrijfsopvolging hebben we alle kennis en expertise in huis om u bij te staan en het stokje zo soepel mogelijk over te dragen.


Bedrijfsmakelaardij

Een bedrijf kopen of verkopen doe je niet elke dag. Het is een lastig en vaak langdurig proces, waarin je tal van keuzes moet maken en voor belangrijke beslissingen komt te staan. Bovendien kun je je geen fouten permitteren. Sterker: eigenlijk kun je het maar één keer goed doen. Dan is het verstandig om een partij in te huren die veel ervaring heeft met bedrijfsoverdrachten. MB Bedrijfsmakelaars ondersteunt u graag in dit proces. MB Bedrijfsmakelaars staat onder leiding van mr. J.D.M.J. den Boer.

 

Onze vestigingen:

TEXEL
 
MIDDENBEEMSTER
 
AMSTERDAM
Bezoekadres   Bezoekadres   Bezoekadres
         
Nesweg 27   Schoolstraat 9   Joan Muyskenweg 22-2.10
1794 GC Oosterend   1462 JC Middenbeemster   1096 CJ Amsterdam
         
T: 06 46055073   T: (0299) 40 57 55   T: (0299) 40 57 56
E: info@mbadviesgroep.nl   E: info@mbadviesgroep.nl   E: info@mbadviesgroep.nl