Menu

Specialisten in jouw regio

Ondernemenplus

Ommelseweg 55a
5721 WT Asten

Telefoon
0493 698035

Bewust ondernemen, op basis van jouw kwaliteiten en eigenschappen
Of je nu starter bent, gevestigd ondernemer of een bedrijf wilt overnemen, je staat voortdurend voor belangrijke keuzes. Deze keuzes bepalen of jouw onderneming aansluit bij jouw passie, voorkeuren en vaardigheden en kan leiden naar duurzaam succes.
Start je zelf of wil je een bestaande onderneming overnemen? Doe je dat alleen als zelfstandig ondernemer of sluit jij je aan bij een gevestigde organisatie of formule en welke dan?  Het zijn maar een paar van de overwegingen waar je voor staat.
 
Road2Match, onze aanpak voor jouw zoektocht
Wij zijn een team van ervaren coaches en specialisten en helpen jou bij deze zoektocht. Wij brengen jouw ondernemersstijl en -kwaliteiten in kaart en de daarbij passende keuzeopties.
Je krijgt een persoonlijke coach en je wordt doorlopend voorzien van informatie, tips en tools. Jouw coach heeft als doel je te ondersteunen bij de best mogelijke (her-)start en is jouw sparringpartner, gids en aanspreekpunt. Voor meer informatie www.road2match.nl.
 
Het begint bij jou, draait om jou en jij maakt het verschil
Wij zijn niet de eerste adviseur, consultant of businesscoach die adviseert. Echter het grote onderscheid van Road2Match is dat in ons concept, jouw rol als ondernemer centraal staat. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de combinatie van jouw kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen allesbepalend is voor het reilen en zeilen van jouw bedrijf en het behalen van duurzaam succes. Dat inzicht vormt de basis voor de begeleiding van onze coach.
 
Hoe denk jij zelf dat het bij jou zit?  Ontdek het hier.
 
Jouw persoonlijk ondernemerschap, het vertrekpunt voor de juiste keuze
Iedere ondernemer bezit persoonlijke, kenmerkende eigenschappen, kwaliteiten en voorkeur denkstijl(en).  Dit bepaalt je handelswijze als ondernemer. Het Ondernemers- of FranchiseProfiel geeft hier helder inzicht in. Het profiel, de analyse en persoonlijke toelichting van de coach helpen je bij het maken van de bij jou passende keuze voor het bedrijf dat je wilt starten of overnemen en geeft inzicht waaraan je nog kunt werken om (nog) succesvoller te zijn.
 
Netwerkorganisatie of Franchise?
Een enorme groeimarkt en daarom een veel gemaakte keuze, is de aansluiting bij een franchise- of netwerkorganisatie. Het OndernemersProfiel maakt duidelijk of jouw profiel past bij de eisen en verwachtingen van een (netwerk)organisatie of formule of wat er voor nodig is om dat te realiseren.  
 
Samen werken aan succesvol ondernemen
Road2Match is een aanpak van OndernemenPlus en Franchise Match.
OndernemenPlus is het landelijke netwerk van ervaren ondernemerscoaches gespecialiseerd in persoonlijk ondernemerschap en Franchise Match is specialist in franchise- en andere netwerkorganisaties.
Samen beschikken wij over veel (praktische) ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk van specialisten.
 
Voor meer informatie ga je naar www.ondernemenplus.nl en www.franchisematch.nl .