Terug naar het overzicht

Bedrijventekoop.nl verwelkomt Specter in haar netwerk

De volgende samenwerking is een feit. Nadat eerder al de handen ineen geslagen werden met Virtual Vaults en Capsearch, is Bedrijventekoop.nl nu in zee gegaan met Specter, online aanbieder van transactiedocumenten. Goede vastlegging van afspraken tijdens een bedrijfsovername is van cruciaal belang. 

Making deals easy

Specter is opgericht door twee advocaten met meer dan 12 jaar ervaring in fusies en overnames. Hun missie spreekt voor zich: Making deals easy. Via de online tool die zij gecreëerd hebben, worden transactiedocumenten volledig geautomatiseerd op maat gemaakt. De documenten kunnen door zowel adviseurs als ondernemer gebruikt worden. Naast het opmaken van een geheimhoudingsovereenkomst kan bijvoorbeeld ook de gehele koopovereenkomst automatisch gegenereerd worden.

Samen staan we sterk!

Met deze nieuwe samenwerking is Bedrijventekoop.nl een stap dichterbij haar doel: het bijstaan van ondernemers en adviseurs tijdens elke stap van het overnameproces. Eerder al werden partnerschappen aangegaan met Virtual Vaults, aanbieder van virutele datarooms en Capsearch, platform voor mkb-financieringen. Hierdoor is het voor adviseurs en ondernemers eenvoudiger om een due diligence uit te voeren en financiering te vinden voor de overname. Met Specter komt daar nu dus een partij bij die alles rondom de documentatie van een bedrijfsovername kan regelen.

Doe niet alles zelf

Rond een bedrijfsovername zijn er verschillende zaken die door de ondernemer zelf opgepakt kunnen worden. Het is echter raadzaam om tijdig specialistische hulp in te schakelen. Daarom verwijst Bedrijventekoop.nl op het juiste moment tijdens het traject door naar een gedegen bedrijfsovernamespecialist. Naast bovengenoemde partners beschikt het platform over een groot netwerk van overnameadviseurs en andere specialisten op het gebied van bedrijfsovername.

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod?

  • Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief, waarin wekelijks het nieuwste aanbod voorbij komt!
  • Volg ons dan op TwitterFacebook of LinkedIn!
  • Meld je hier aan voor de zoekservice en ontvang als eerste bericht wanneer een profiel geplaatst wordt!

Zelf je bedrijf verkopen?

Wil jij je bedrijf verkopen? Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.