Autobedrijf / Garage verkopen

Bezit je een autobedrijf of autogarage en overweeg je deze te verkopen? Dan kan Bedrijventekoop.nl je hierbij helpen. Wij zijn sinds 2002 actief als overnameplatform en hebben inmiddels al vele autobedrijven succesvol weten te matchen aan een geschikte koper. Dat geldt overigens niet alleen voor autobedrijven of garages maar alle soorten bedrijven kunnen via ons platform op zoek gaan naar een passende kandidaat. Ben je dus op zoek naar een kopende partij of wil je actief je bedrijf in de verkoop zetten dan helpen wij je graag. 

Autobedrijf verkopen

Whitepaper Bedrijf verkopen

Je autobedrijf verkopen is waarschijnlijk niet je dagelijkse bezigheid. Het is verstandig je op tijd voor te bereiden op het proces van bedrijfsoverdracht. Welke stappen kan je het beste nemen en wat komt er kijken bij een bedrijfsovername? Bedrijventekoop.nl heeft een whitepaper met als onderwerp Bedrijf verkopen - Alles wat je moet weten van A tot Z! opgesteld die gratis te downloaden is. Na het lezen van dit document ben je op de hoogte van de verschillende fasen in een verkoopproces en kom je goed beslagen ten ijs. 

Download gratis de whitepaper

Start op tijd met de voorbereiding van de verkoop van je autobedrijf. Zodoende kan je op tijd de juiste keuzes maken. Zo kan je als ondernemer een groot aantal zaken zelf regelen. Als ondernemer ken je jouw bedrijf het beste. Je kan hierdoor mogelijk kosten besparen in het traject. Echter, veel zaken zijn ook dusdanig van belang dat het raadzaam is een adviseur in te schakelen. Een overnameadviseur behartigt dagelijks de belangen van een verkopende partij en kan zijn kennis en ervaring inzetten om voor jou de beste deal te bereiken. Bedrijventekoop.nl beschikt over een gedegen netwerk van adviseurs en verwijst je graag door. 

Zelf je onderneming verkopen

Kies je er voor om zelf te starten met de verkoop van je onderneming dan kan Bedrijventekoop.nl je helpen met de eerste stappen in dit traject. Als je een bedrijf te koop aanbiedt, ontvang je het pakket "Bedrijf verkopen". In dit pakket zit onder andere de advertentie van jouw onderneming die je zelf op kan stellen door het volgen van een aantal stappen. Wij helpen je daar uiteraard bij. In dit pakket vind je daarnaast diverse handvatten die je helpen gedurende het vervolg. Zo vind je diverse informatiedocumenten in je account met infomatie per stap in het verkoopproces. Maar ook de volgende procesdocumenten kunnen je helpen:

  • Blanco geheimhoudingsovereenkomst
  • Blanco kandidatenformulier
  • Blanco informatiememorandum
Indien je gedurende het traject toch kiest voor een adviseur om je bij te laten staan dan verwijzen we je graag naar ons netwerk. 
 
Start nu met de verkoop van je autobedrijf
Bedrijf verkopen