laatst bijgewerkt op: 24-03-2017
franchise formules
Adcorporate
Adcorporate Zakelijke dienstverlening
More Trainingen
More Trainingen Franchise
BBQenzo.nl
BBQenzo.nl Franchise
The Interface Financial Group
The Interface Financial Group Zakelijke dienstverlening
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

Welkom op het franchiseplatform van Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl biedt u naast een overzicht van te koop aangeboden en gevraagde bedrijven ook tal van franchisemogelijkheden. Alle aangeboden franchise bedrijven op Bedrijventekoop.nl vindt u terug in de rechterkolom hiernaast. Bovendien vindt u hier een overzicht met interessante franchiseformules die op zoek zijn naar gemotiveerde franchisenemers.

Zoekfunctie

Op zoek naar de franchiseformule die het best bij u past? Raadpleeg dan onze database en vind snel en eenvoudig een passend franchisebedrijf. Selecteer hieronder de branche, het soort bedrijf en de regio van uw keuze. Vervolgens krijgt u een duidelijk overzicht van de aangeboden franchiseformules.Franchise, iets voor u?

Als startende ondernemer hebt u de volgende mogelijkheden:

Hebt u interesse in het starten van een franchise? Of vraagt u zich af welke ondernemingsvorm het best bij u past: zelfstandig ondernemerschap of franchise? Op de pagina "waarom franchise" vindt u alle voor- en nadelen van franchise. Of neem eens een kijkje op ons blog. Hier vindt u ook achtergrondinformatie over franchise.