laatst bijgewerkt op: 23-09-2016
franchise formules
DATA-collectief Groep B.V.
DATA-collectief Groep B.V. Internetbedrijven
Color Glo
Color Glo Overig
Claassen, Moolenbeek & Partners
Claassen, Moolenbeek & Partners Zakelijke dienstverlening
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar Overig
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

Welkom op het franchiseplatform van Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl biedt u naast een overzicht van te koop aangeboden en gevraagde bedrijven ook tal van franchisemogelijkheden. Alle aangeboden franchise bedrijven op Bedrijventekoop.nl vindt u terug in de rechterkolom hiernaast. Bovendien vindt u hier een overzicht met interessante franchiseformules die op zoek zijn naar gemotiveerde franchisenemers.

Zoekfunctie

Op zoek naar de franchiseformule die het best bij u past? Raadpleeg dan onze database en vind snel en eenvoudig een passend franchisebedrijf. Selecteer hieronder de branche, het soort bedrijf en de regio van uw keuze. Vervolgens krijgt u een duidelijk overzicht van de aangeboden franchiseformules.Franchise, iets voor u?

Als startende ondernemer hebt u de volgende mogelijkheden:

Hebt u interesse in het starten van een franchise? Of vraagt u zich af welke ondernemingsvorm het best bij u past: zelfstandig ondernemerschap of franchise? Op de pagina "waarom franchise" vindt u alle voor- en nadelen van franchise. Of neem eens een kijkje op ons blog. Hier vindt u ook achtergrondinformatie over franchise.