07/02/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Verpakkingsindustrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Achtergrond: HTS werktuigbouwkunde, Bedrijfskunde en marketing. Eigenschappen: Bewezen taak volwassenheid, Hands-on mentaliteit en pragmatisch, zeer goede communicator (zowel mondeling als schriftelijk) en daardoor ook een overtuigend commercieel vermogen, ervaren en soepele netwerker. MBI traject in de maak-industrie Namens een van onze relaties, een breed georiënteerde generalist die na diverse management functies en algemene directeursfuncties sinds 2006 als zelfstandig interim turnaround specialist vele opdrachten succesvol heeft afgerond.


Activiteiten van het bedrijf

Zijn wij op zoek naar een onderneming werkzaam in de: - verpakkings industrie; - cartonnage industrie; - spuitgietindustrie; - toeleveranciers voor genoemde industrieën; - ander soortige ondernemingen in de “maakindustrie” (fijn-metaal, hout, kunststof, mechanisch) werkzaam in een niche markt.


Overig

U heeft geen opvolging en wilt op korte of langere termijn uw bedrijf verkopen. Omzetten vanaf 3-5 mio met een goede cashflow. Het betreft een aandelentransactie. Er zijn voldoende financiële middelen aanwezig. Past uw onderneming niet precies in bovenstaand profiel dan verzoeken wij u toch contact op te nemen. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn.


Onderneming in de verpakkingsindustrie
Regio
Gelderland
Branche
Industrie
Type
Te koop gevraagd
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
N.o.t.k.