Profile number 65041

Onderneming in de verpakkingsindustrie

07/02/2017 Date added

Located in

Gelderland

General information

Sector

Engineering

Type of company

Packaging

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Achtergrond: HTS werktuigbouwkunde, Bedrijfskunde en marketing. Eigenschappen: Bewezen taak volwassenheid, Hands-on mentaliteit en pragmatisch, zeer goede communicator (zowel mondeling als schriftelijk) en daardoor ook een overtuigend commercieel vermogen, ervaren en soepele netwerker. MBI traject in de maak-industrie Namens een van onze relaties, een breed georiënteerde generalist die na diverse management functies en algemene directeursfuncties sinds 2006 als zelfstandig interim turnaround specialist vele opdrachten succesvol heeft afgerond.


Company activities

Zijn wij op zoek naar een onderneming werkzaam in de: - verpakkings industrie; - cartonnage industrie; - spuitgietindustrie; - toeleveranciers voor genoemde industrieën; - ander soortige ondernemingen in de “maakindustrie” (fijn-metaal, hout, kunststof, mechanisch) werkzaam in een niche markt.


Other

U heeft geen opvolging en wilt op korte of langere termijn uw bedrijf verkopen. Omzetten vanaf 3-5 mio met een goede cashflow. Het betreft een aandelentransactie. Er zijn voldoende financiële middelen aanwezig. Past uw onderneming niet precies in bovenstaand profiel dan verzoeken wij u toch contact op te nemen. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn.


Onderneming in de verpakkingsindustrie
Region
Gelderland
Sector
Engineering
Type
To buy
Turnover
2.500.000 - 5.000.000
Overname
To be agreed