01/12/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Meerdere branches

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 25

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 2.500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Vanuit mijn Participatiemaatschappij investeer ik zelfstandig of met derden in duurzame MKB-ondernemingen in Nederland. In de afgelopen jaren heb ik geparticipeerd en actief bijgedragen aan bedrijven in de Duurzame Energiesector (bijv. zonnepanelen/warmtepomp), dit heeft een lichte voorkeur.  Het is belangrijk dat er perspectief op groei is en daarmee moet het bedrijf in essentie gezond zijn. Verder moet er geen bezwaar zijn dat een investeerder bij belangrijke zaken, gevraagd en ongevraagd meedenkt en af en toe bepaald. 


Activiteiten van het bedrijf

Vanuit mijn achtergrond als adviseur en ondernemer/investeerder, heb ik al in een aantal bedrijven mogen investeren in de Duurzame Energie hoek. Daarnaast ook al een aantal bedrijven opgericht die in algemene zin bijdragen aan een Duurzamer Nederland. Tot nu toe heb ik met eigen middelen en zelfstandig succesvol en actief geïnvesteerd. Om ook in grotere en meerdere bedrijven te kunnen participeren treed ik eventueel ook op met derden. 


Onderscheidend vermogen

15 jaar ervaring als Corporate Finance adviseur, gestart bij de grote advieskantoren en al 10 jaar als zelfstandig adviseur. Bij vele bedrijven dus in de keuken kunnen kijken en van de ondernemers en investeerders veel geleerd. In de afgelopen 6 jaar ben ik actief als ondernemend investeerder. In de bedrijven waar ik investeer was ik naast aandeelhouder ook financieel directeur. In de afgelopen jaren daarnaast een aantal duurzame bedrijven opgericht, daarmee dus ook een meer algemeen directeur profiel. Ik heb dus zowel ervaring vanuit de theorie (adviseur) en praktijk (als directeur/aandeelhouder). Na jaren in Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben, ben ik nu woonachtig en werkzaam met mijn gezin in een woonboerderij Midden Nederland. Dit natuurlijk leven en een prachtige omgeving draagt ongetwijfeld bij aan toekomstig werkplezier en successen.


Duurzame ondernemingen gezocht
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Type
Te koop gevraagd
Omzet
100.000 - > 5.000.000
Overname
100.000 - 2.500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.