Profiel nr. 72237

B&B annex Groepsaccommodatie Vulkaaneifel (D)

08/06/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Duitsland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Bed & Breakfast

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Luxe groepsaccommodatie (luxe vakantiehuis) Haus am Berg in Bad-Bertrich (D), centraal gelegen in de Vulkaaneifel (D). De accommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. Maar ook te exploiteren als Bed and Breakfast. De doelgroepen zijn families, vriendenclubs (bijeenkomsten, feesten en vakanties) en bedrijven (bijeenkomsten en sessies).

Deze groepsaccommodatie (luxe vakantiehuis) annex B&B werd in de periode 2011 tot 2013 volledig (onder architectuur) gerestaureerd, gerenoveerd en ingericht. Vanaf 2013 wordt de groepsaccommodatie door de huidige eigenaren voor vakantieverblijven en bijeenkomsten verhuurd. De verhuur is deels rechtstreeks, deels via booking sites.


Activiteiten van het bedrijf

De accommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. De doelgroepen zijn families, vriendenclubs (bijeenkomsten, feesten en vakanties) en bedrijven (bijeenkomsten en sessies). Naast groepsaccommodatie kan dit ook als B&B worden gebruikt. Deze omvat 7 slaapkamers, 7 badkamers, een ruime centraal gastenverblijf. Het oject beschikt over een professionele keuken en een zonovergoten terras. Sfeer, comfort en luxe zijn belangrijke steekwoorden.


Onderscheidend vermogen

De groepsaccommodatie is uniek in zijn directe omgeving. Deze is rustig gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van Bad Bertrich. Het toeristische centrum is op 300 m loopafstand bereikbaar. Historische stadjes als Cochem of Zell (beiden gelegen aan de Moesel) zijn binnen 30 auto minuten via toeristische routes te bereiken. In de directe nabijheid is een breed assortiment attracties: wandel- en moutainbikepaden, thermaalbaden, boottochten (Moesel), grotten, enzovoorts. Maar ook culinair biedt de omgeving een keur van mogelijkheden: terrassen, restaurants, konditoreien, weinstuben, enzovoorts.

De technische uitvoering is modern en up to date. Het gebouw is geïsoleerd met de meest recente en hoogwaardige materialen. De warmtevoorziening gebeurt met twee onafhankelijk thermisch gescheiden warmtepompen. Het gehele gebouw is voorzien van vloerverwarming.

De groepsaccomodatie annex B&B is onmiddelijk en zonder technische aanpassingen of investeringen te gebruiken.


Overig

Dit object is bij uitstek geschikt voor een eigenaar/exploitant (gedacht wordt aan een echtpaar) die zich op locatie wil vestigen. Daarvoor is in het gebouw (naast de verhuurbare ruimten voor groepsaccommodatie) een volledig gescheiden en reeds ingerichte studio aanwezig. Deze groepsaccomodatie annex B&B  is zo tevens op de permanente bewoning door een (toekomstige) eigenaar/beheerder voorbereid. Deze studio is totaal circa 35m2, waarvan living en pantry met keukenblok (circa 30 m2) en een eigen badkamer (circa 5m2). 

Er zijn uitstekende mogelijkheden om dit object verder te ontwikkelen en te benutten, ondermeer door het aanbieden van excusies en activiteiten.

Een eigenaar/beheerder (gedacht wordt aan een echtpaar) op locatie biedt bijvoorbeeld een uitstekend perspectief.


Afbeeldingen
B&B annex Groepsaccommodatie Vulkaaneifel (D)
Regio
Duitsland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
500.000 - 1.000.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.