13/08/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

 

 

 


Activiteiten van het bedrijf

Opdrachtgever ontwikkelde een uniek platform voor de freelance/ZZP markt dat zich onderscheidt door gedifferentieerde  zoek- en presentatie functies waardoor “contact op maat” ontstaat. Het platform matcht vraag en aanbod op de freelance/ZZP markt, maar kan ook vrij eenvoudig geschikt worden gemaakt voor matching in andere sectoren. Product is helemaal doorontwikkeld. De freelancer/ ZZP'er wordt goed en persoonlijk in beeld gebracht bij opdrachtgevers en daardoor is gerichte selectie mogelijk en het contact is direct persoonlijk. Ook de werkgevers/opdrachtgever/recruiters kunnen hun zoekadvertenties plaatsen (automatisch posten via andere url). Er zijn verschillende abonnementsvormen, waar de omzet uit wordt gehaald. Platform is gebouwd met nieuwste techniek en is gekoppeld aan social media en makkelijk te koppelen aan andere (backoffice) systemen middels API's.


Onderscheidend vermogen

Wat dit platform anders maakt, is dat het de opdrachtgever meer en kwalitatief betere informatie krijgt over de freelancer en ook actief kan zoeken. Daarnaast is het selectie proces veel efficiënter.

De vraagprijs voor het platform bedraagt € 85.000

Deze onderneming is interessant voor bedrijven die wat zien in multi-, omnichanneling, die hun dienstverlening ook online willen vermarkten en processen beter integreren. Dat kunnen dus bedrijven zijn zoals recruitmentbureaus, uitzendbureaus, maar ook andere vormen van dienstverlening waarbij matching van vraag en aanbod een rol speelt.


Overig

Reden van verkoop is dat de huidige eigenaar zich wil focussen op een andere onderneming.


Platform tbv freelance / ZZP markt
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000