Profiel nr. 65755

Monumentale vergader-, trouw- en eventlocatie

15/06/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De exploitatie wordt gevoerd in een monumentaal landhuis. Dit landhuis wordt tegen een concurrerende prijs gehuurd van de Gemeente. De staat van onderhoud is uitstekend en de omliggende tuinen en landgoederen doen zeer luxe aan.


Activiteiten van het bedrijf

De huidige eigenaar exploiteert op deze locatie al jaren een unieke vergader-, trouw- en eventlocatie, waarbij de catering verzorgd wordt door een top-restaurant. Het landhuis is volledig ingericht. Het gebouw is bestemd voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Het Landgoed is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in omgeving. Vele particulieren, bedrijven en instellingen weten het landgoed te vinden en bedrijven uit de top 500 zijn regelmatig te gast.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf is onderscheidend in haar aanbod en biedt meerwaarde door zijn schitterende ligging en gebouwen, ambiance, gastheerschap en voortreffelijke keuken. De gasten laten zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs met een unieke beleving, regionale en biologische producten en de vele mogelijkheden voor de zakelijke en particuliere gast. Men is voorloper op het gebied van digitale marketing. Het klantenbestand is uitgebreid en omvat duizenden particulieren en bedrijven!


Overig

Geschikt voor: Investeerders, gerenommeerde horecaondernemers en ondernemingen en gepassioneerde vakmensen met (aantoonbaar) voldoende eigen vermogen! Overname bedrijfsexploitatie: volledige bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, CRM-systeem met landelijk klantenbestand en goodwill. Uitgebreide informatie is op verzoek uiteraard beschikbaar. Combinatie van landhuis met toprestaurant is bespreekbaar.


Afbeeldingen
Monumentale vergader-, trouw- en eventlocatie
Regio
Noord-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000