Profile number 65755

Monumentale vergader-, trouw- en eventlocatie

15/06/2018 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 250.000 - € 500.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De exploitatie wordt gevoerd in een monumentaal landhuis. Dit landhuis wordt tegen een concurrerende prijs gehuurd van de Gemeente. De staat van onderhoud is uitstekend en de omliggende tuinen en landgoederen doen zeer luxe aan.


Company activities

De huidige eigenaar exploiteert op deze locatie al jaren een unieke vergader-, trouw- en eventlocatie, waarbij de catering verzorgd wordt door een top-restaurant. Het landhuis is volledig ingericht. Het gebouw is bestemd voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Het Landgoed is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in omgeving. Vele particulieren, bedrijven en instellingen weten het landgoed te vinden en bedrijven uit de top 500 zijn regelmatig te gast.


Unique selling points

Het bedrijf is onderscheidend in haar aanbod en biedt meerwaarde door zijn schitterende ligging en gebouwen, ambiance, gastheerschap en voortreffelijke keuken. De gasten laten zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs met een unieke beleving, regionale en biologische producten en de vele mogelijkheden voor de zakelijke en particuliere gast. Men is voorloper op het gebied van digitale marketing. Het klantenbestand is uitgebreid en omvat duizenden particulieren en bedrijven!


Other

Geschikt voor: Investeerders, gerenommeerde horecaondernemers en ondernemingen en gepassioneerde vakmensen met (aantoonbaar) voldoende eigen vermogen! Overname bedrijfsexploitatie: volledige bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, CRM-systeem met landelijk klantenbestand en goodwill. Uitgebreide informatie is op verzoek uiteraard beschikbaar. Combinatie van landhuis met toprestaurant is bespreekbaar.


Photos
Monumentale vergader-, trouw- en eventlocatie
Region
Noord-Brabant
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000