Profiel nr. 65606

Administratie- en belastingadvieskantoor in West-Nederland

27/10/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Accountancy, administratie en belastingadvies

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming betreft een administratie- en belastingadvies kantoor in het westen van Nederland. De onderneming is 15 jaar geleden opgericht en heeft de laatste jaren consistente en goede resultaten behaald.


Activiteiten van het bedrijf

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het samenstellen van jaarrekeningen, verwerking van de administratie, (belasting)advies en de behandeling van zowel aangifte inkomstenbelasting als overige aangiften. De klantenportefeuille heeft een grote spreiding en bestaat uit zowel (vermogende) particulieren (ca. 55%) als VvE’s, pensioenvennootschappen en ondernemers (ca. 45%). De ondernemer heeft altijd degelijk en betrouwbaar advies geleverd waardoor klanttevredenheid zeer hoog is.


Onderscheidend vermogen

De klantendatabase is uitermate geschikt voor verdere omzet uitbouw. Het kantoor benut onvoldoende adviesmogelijkheden doordat de maximale capaciteit is bereikt. Hiernaast is er ook veel te winnen op het gebied van acquisitie. Een verdere uitbreiding (eventueel met personeel) behoort tot de mogelijkheden.


Overig

Locatie: West-Nederland; het kantoor is verplaatsbaar. Er is een huurovereenkomst tot oktober 2018. Deze kan beëindigd worden. Medewerkers: Er zijn geen medewerkers in dienst. De verkoper is bereid – indien gewenst – één of meer jaren werkzaam te blijven, al dan niet in een parttime rol. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is aanvullende informatie beschikbaar.


Administratie- en belastingadvieskantoor in West-Nederland
Regio
Noord-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000