Profile number 65606

Administratie- en belastingadvieskantoor in West-Nederland

27/10/2017 Date added

Located in

Noord-Holland

General information

Sector

Service industry

Type of company

Accountancy and administration

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De onderneming betreft een administratie- en belastingadvies kantoor in het westen van Nederland. De onderneming is 15 jaar geleden opgericht en heeft de laatste jaren consistente en goede resultaten behaald.


Company activities

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het samenstellen van jaarrekeningen, verwerking van de administratie, (belasting)advies en de behandeling van zowel aangifte inkomstenbelasting als overige aangiften. De klantenportefeuille heeft een grote spreiding en bestaat uit zowel (vermogende) particulieren (ca. 55%) als VvE’s, pensioenvennootschappen en ondernemers (ca. 45%). De ondernemer heeft altijd degelijk en betrouwbaar advies geleverd waardoor klanttevredenheid zeer hoog is.


Unique selling points

De klantendatabase is uitermate geschikt voor verdere omzet uitbouw. Het kantoor benut onvoldoende adviesmogelijkheden doordat de maximale capaciteit is bereikt. Hiernaast is er ook veel te winnen op het gebied van acquisitie. Een verdere uitbreiding (eventueel met personeel) behoort tot de mogelijkheden.


Other

Locatie: West-Nederland; het kantoor is verplaatsbaar. Er is een huurovereenkomst tot oktober 2018. Deze kan beëindigd worden. Medewerkers: Er zijn geen medewerkers in dienst. De verkoper is bereid – indien gewenst – één of meer jaren werkzaam te blijven, al dan niet in een parttime rol. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is aanvullende informatie beschikbaar.


Administratie- en belastingadvieskantoor in West-Nederland
Region
Noord-Holland
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000