Profiel nr. 65569

Pachter voor wijnproeflokaal/horecalocatie in Haarlem-Waarderpolder

17/10/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wegens focus op onze groothandelsactiviteiten zoeken wij een pachter voor ons wijnproeflokaal met horecavergunning. De ruimte is als daghoreca te exploiteren als koffiebar/lunchroom/wijnbar of anderszins, gericht op de ondernemingen op het bedrijventerrein. De horecavergunning op de locatie is toegekend als uitzondering binnen het bestemmingsplan. Het wijnproeflokaal is twee jaar geleden geopend en heeft een goede naam opgebouwd als wijnhandel, tevens als locatie voor netwerkborrels en bedrijfsborrels.


Activiteiten van het bedrijf

Wegens focus op onze groothandelsactiviteiten zoeken wij een pachter voor ons wijnproeflokaal met horecavergunning. De ruimte is als daghoreca te exploiteren als koffiebar/lunchroom/wijnbar of anderszins, gericht op de ondernemingen op het bedrijventerrein.


Onderscheidend vermogen

De zichtlocatie is gelegen aan de ventweg naast de doorgaande weg door het bedrijventerrein Haarlem-Waarderpolder, met parkeergelegenheid voor de deur. Deze weg is de hoofdader voor doorgaand verkeer langs Haarlem. De locatie bestaat uit een horecaruimte van 150m2 (15x10m) en een tweede ruimte van 50m2 (5 x 10m), verbonden door een tussendeur. Beide ruimtes hebben een eigen toegang. De gevel met glazen puien is gelegen op het zuiden en kent een goede lichtinval. Gevelterras behoort tot de mogelijkheden. De ruimte is volledig vernieuwd en ingericht, in zeer goede staat en kan per direct worden betrokken. Keukenvoorbereidingen zijn reeds getroffen, de inrichting ervan kan door de pachter zelf worden bepaald.


Overig

Geschat omzetpotentieel van de horecalocatie is €300.000 per jaar. Samenwerking tussen de wijngroothandel en de te pachten horecalocatie is bespreekbaar. Deelpacht zonder de tweede (kleine) ruimte behoort tot de mogelijkheden.


Pachter voor wijnproeflokaal/horecalocatie in Haarlem-Waarderpolder
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000