Profile number 65569

Pachter voor wijnproeflokaal/horecalocatie in Haarlem-Waarderpolder

17/10/2017 Date added

Located in

Noord-Holland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Coffee shop

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Wegens focus op onze groothandelsactiviteiten zoeken wij een pachter voor ons wijnproeflokaal met horecavergunning. De ruimte is als daghoreca te exploiteren als koffiebar/lunchroom/wijnbar of anderszins, gericht op de ondernemingen op het bedrijventerrein. De horecavergunning op de locatie is toegekend als uitzondering binnen het bestemmingsplan. Het wijnproeflokaal is twee jaar geleden geopend en heeft een goede naam opgebouwd als wijnhandel, tevens als locatie voor netwerkborrels en bedrijfsborrels.


Company activities

Wegens focus op onze groothandelsactiviteiten zoeken wij een pachter voor ons wijnproeflokaal met horecavergunning. De ruimte is als daghoreca te exploiteren als koffiebar/lunchroom/wijnbar of anderszins, gericht op de ondernemingen op het bedrijventerrein.


Unique selling points

De zichtlocatie is gelegen aan de ventweg naast de doorgaande weg door het bedrijventerrein Haarlem-Waarderpolder, met parkeergelegenheid voor de deur. Deze weg is de hoofdader voor doorgaand verkeer langs Haarlem. De locatie bestaat uit een horecaruimte van 150m2 (15x10m) en een tweede ruimte van 50m2 (5 x 10m), verbonden door een tussendeur. Beide ruimtes hebben een eigen toegang. De gevel met glazen puien is gelegen op het zuiden en kent een goede lichtinval. Gevelterras behoort tot de mogelijkheden. De ruimte is volledig vernieuwd en ingericht, in zeer goede staat en kan per direct worden betrokken. Keukenvoorbereidingen zijn reeds getroffen, de inrichting ervan kan door de pachter zelf worden bepaald.


Other

Geschat omzetpotentieel van de horecalocatie is €300.000 per jaar. Samenwerking tussen de wijngroothandel en de te pachten horecalocatie is bespreekbaar. Deelpacht zonder de tweede (kleine) ruimte behoort tot de mogelijkheden.


Pachter voor wijnproeflokaal/horecalocatie in Haarlem-Waarderpolder
Region
Noord-Holland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000