15/09/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Bedrijfsruimten

Soort bedrijf

Bedrijfsgebouw

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Woonhuis met bedrijfspand In de regio Den Haag-Rotterdam . Totale oppervlakte van het perceel ruim 3800 m2. Bouwjaar 2008. De ligging is buitengebied, maar snelle aansluiting (ca 3 km) naar Prins Clausplein (A4-A12).


Activiteiten van het bedrijf

Bedrijfspand: Het bedrijf is momenteel ingericht voor horeca, als dagzaak met mogelijkheden tot het verzorgen van partijen, maar is goed om te bouwen voor andere doeleinden; denk aan bijvoorbeeld kantoor of een gezondheidspraktijk. Aangeboden wordt een goed onderhouden vrijstaand pand met aluminium kozijnen (weinig onderhoud) van 180 m2, hier aan vast een onderheid terras met mogelijkheid tot uitbouw en rondom tuin. Ruime parkeermogelijkheid, geasfalteerde oprit met 22 parkeerplaatsen. Apart een stenen schuur van 30m2, inclusief kelder van 30 m2.


Onderscheidend vermogen

Woonhuis: Het vrijstaande woonhuis staat, vanaf de weg gezien, achter het bedrijfspand, is circa 130 m2, inclusief een aanbouw die als kantoor dienst doet. Op de beneden verdieping een open keuken, woonkamer, hal en toilet. De benedenverdieping heeft vloerverwarming. Het terras (28 m2) op het zuiden is onderheid. Dit biedt de mogelijkheid tot bijvoorbeeld serre uitbouw. Op de eerste verdieping (100 m2) 4 slaapkamers, 1 badkamer met ligbad, aparte douche en separaat een toilet. Op de bovenste verdieping een zolder (vaste trap). Prima geschikt voor opslagruimte. Bij het woonhuis staat apart een houten schuur die dienst doet voor fietsen, etc. Vanuit het woonhuis is er vrij uitzicht op een natuurgebied.


Overig

Het woonhuis en bedrijfspand zijn apart te verkopen, maar de voorkeur gaat uit om het geheel in één transactie te verkopen. Reden voor verkoop is emigratie. Bedrijfsexploitatie vindt in een Eenmanszaak plaats. Algemene info: bedrijfsonroerend goed (met horecabestemming) en woonhuis.


Woonhuis met bedrijfspand
Regio
Zuid-Holland
Branche
Bedrijfsruimten
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
500.000 - 1.000.000