Master franchisenemer thuisbezorg- en take-out

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Franchise

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf
Onze opdrachtgever is een Internationale thuisbezorg- en take-out formule. Zij combineert een uniek product; ‘roast’ met traditionele producten als spareribs, frites en salades. Zij is actief in de thuisbezorgbranche en voorziet in haar groei d.m.v. franchise. Het product en de operationele processen zijn innovatief en vooral efficiënt. De productie, operationele kwaliteit en de gedetailleerde en consistente manier van werken zijn afgestemd op het vermogen om een smakelijk, hoogwaardig product snel thuis te bezorgen.

Overig

In de thuismarkt Denemarken zijn de omzetten bijzonder hoog. De franchise is goed doordacht en zowel voor de bedrijfsvoering, de marketing als de operationele kant van de business zijn er veel zaken vastgelegd en beschreven. Voor diverse landen in Europa is de zoektocht naar een master gestart. In Noorwegen wordt binnenkort gestart met de eerste vestiging.

Als Master Franchisenemer zult u verantwoordelijk zijn voor de operationele uitrol. Na de testperiode begeleidt u uw ondernemer bij het kiezen van de locatie, de bouw en de bedrijfsvoering. Naast een hands-on mentaliteit, het vermogen om leiding te geven en een ondernemersmentaliteit beschikt u vooral over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Ervaring in de ‘out of home’ markt geeft u een voorsprong maar is geen harde eis. Affiniteit met food en de verwerking hiervan is dat wel.

De Master Franchisenemer zal worden geholpen met het opzetten en exploiteren van zijn onderneming. Alle systemen zijn voorhanden. Commercieel en operationeel bewijst de formule zich en de directe bemoeienis van de franchisegever maakt dat er sprake zal zijn van een goede start. Wij helpen de opdrachtgever bij het vinden maar zijn ook inzetbaar bij de ontwikkeling van het businessplan en de financiering.

Onze aanpak bewijst zich al bij formules in verschillende branches. De plannen van onze opdrachtgever voorzien in minimaal 25 vestigingen. Marktonderzoek en haalbaarheidsanalyse maakt deel uit van het proces van introductie. Wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.