Projectontwikkeling

Duitsland

Algemene informatie

Branche:
Bedrijfsruimten

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Het bestaande gebied - rond een meer in Noord-Duitsland - is een toeristische trekpleister voor veel bewoners binnen en buiten de regio. Er komen gemiddeld per jaar 400.000 dagtoeristen. In een straal van 40 kilometer komen jaarlijks 4 miljoen toeristen. Het gebied ligt op circa 3,5 uur rijden vanaf Utrecht en trekt ook bezoek uit omringende Europese landen op doortocht (locatie ligt op de Noord Europa - Zuid Europa route en v.v.).

De overheid heeft in het verleden in totaal 26 MLN EUR geïnvesteerd in de ontwikkeling van verschillende recreatieve faciliteiten waaronder restaurants, speelgelegenheden, en overige attracties gericht op de locale bevolking en dagrecreatie.

Betreffende Nederlandse onderneming (bouwbedrijf) heeft de openbare Europese aanbesteding verkregen - privatisering met als doel toerisme verder bevorderen - en de onderneming verwacht nog deze zomer alle resterende vergunningen te verkrijgen (er is al toestemming voor 2 modelwoningen). Het project wordt verwelkomd door bevolking en lokale autoriteiten: er is behoefte aan werkgelegenheid en de verdere ontwikkeling van het gebied. Totale oppervlakte 196 hectare met als bestemming 200 recreatie woningen. Er is voor een belangrijk deel al bestaande infrastructuur en bestaande bebouwing in de vorm van horeca en faciliteiten. Het project staat ook open voor investeerders.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.