Unieke zaal- studio- event locatie

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Unieke zaal- studio- event locatie ter overname aangeboden. Ultramodern, architectonisch gebouwd zalencomplex met acht geluid dichte zalen en een horecalocatie in Noord-Holland. De zalen zijn zeer geschikt voor dansgroepen/scholen, theatergroepen en events voor bedrijven en particulieren. De onderneming beschikt over 1250 m2. Nieuwe WTW-, brandmeld- en alarminstallaties, 10 wc's, 3 urinoirs, een invalide wc en 2 douches.

Doelgroep: Bedrijven, Non-profit, Consumenten. In de avond is de locatie bijna volledig bezet door dansscholen/dansgroepen. Overdag is er een 40% bezettingsgraad met theatergroepen. En in het weekend is er 40% bezettingsgraad particulieren voor feesten en partijen.


Overig

De huidige eigenaar wil in verband met privéomstandigheden meer flexibiliteit. De locatie is een huurlocatie met een lage huur maar een hoog huurdersbelang. Er is meer dan € 750.000 geïnvesteerd in het pand door de huurder. Indicatieve overnameprijs is €450.000,- Overnamesom en constructie bespreekbaar met de eigenaar. Er is geen personeel aanwezig. De onderneming is interessant voor zowel de startende ondernemer als een ondernemer die al actief is in deze branche.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.