20/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Machine industrie

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever heeft een Add on device voor de Festool MFT-3 of andere zaagtafels met een T-profiel, ontwikkeld en in NL gepatenteerd.  

Aan het toestel kunnen eenvoudig in een paar seconden de zaaggeleiderails bevestigd worden van de merken Festool, Makita, Triton, Bosch en Mafell.    

Het toestel is zowel in hoogte als in verstek verstelbaar van 90 tot 180 graden. Er kan met dit systeem snel en praktisch aan één kant van de zaagtafel gewerkt worden zonder dat het  werkstuk aan de zijden van de zaagtafel uitsteekt. De zaagtafel kan dus doorlopend tegen een wand geplaatst blijven hetgeen zeer ruimte besparend werkt. Klaar met zagen; klap het toestel weg en de zaagtafel is geheel vrij voor andere werkzaamheden.  

Dit toestel is een uitkomst voor professionals, zoals timmerlieden, keuken installatiebedrijven, meubelmakers en natuurlijk ook voor doehetzelvers.      


Activiteiten van het bedrijf

Het patent geldt voor Nederland, echter de toepassing van dit unieke tool is geschikt voor de genoemde internationale merken wereldwijd.  

Opdrachtgever zoekt een koper voor het patent en de uitvinding. of een investeerder/handelspartij die met kapitaal, kennis en kunde wil bijdragen aan de marketing/productie van dit zaagsysteem. Informatie wordt graag verstrekt onder NDA.


Patent Add on device voor zaagtafels
Regio
Nederland
Branche
Industrie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.