Profiel nr. 106865

Succesvol bezorgrestaurant van Mexicaanse keuken in Apeldoorn!

11/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Apeldoorn staat bekend als echte winkelstad door het grote aanbod aan diverse winkels. Daarnaast zijn natuurliefhebbers ook fan van de stad aangezien deze omringd is door groen. In het centrum van Apeldoorn kun je vele monumenten en historische panden vinden.  

Het bezorgrestaurant  is in Apeldoorn gevestigd aan de Molenstraat 199 op een steenworp afstand van het centrum. Sinds de opening van de winkel in 2019 is het een groot succes. Binnen vier jaar is het restaurant uitgeroeid tot een van de populairste keukens.  

Deze vestiging heeft door de voortreffelijke service een uitstekende reputatie opgebouwd. Het resultaat hiervan is dat deze vestiging over een grote groep loyale klanten beschikt die wekelijks hun lievelingsgerechten bestellen. Sinds het begin boekt deze vestiging mooie resultaten en elk jaar worden deze resultaten overtroffen. Met bijna 140.000 inwoners is er nog steeds een groot groeipotentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de Mexicaanse keuken nog populairder gaat maken in Apeldoorn en gaat profiteren van de vele kansen. 


Activiteiten van het bedrijf

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de marktleider in Mexicaans eten? Dit is je kans! De formule is namelijk op zoek naar een ondernemer voor de succesvolle vestiging in Apeldoorn.  


Onderscheidend vermogen

Het gaat om een vooraanstaande franchiseformule van Mexicaanse bezorgrestaurants en viert dit jaar haar 23-jarig jubileum. Met een breed scala aan heerlijke opties, waaronder Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, heeft de formule een leidende positie verworven in Nederland, met 37 vestigingen in het maaltijdbezorgingssegment. Vanwege de groeiende vraag heeft de keten ambitieuze plannen om binnen de komende 3 jaar haar 60ste filiaal te openen in Nederland. Gebruik van verse ingrediënten centraal. Daarnaast wordt de bereiding van de gerechten met uiterste zorg en toewijding uitgevoerd. Opmerkelijk is dat maar liefst een derde van de omzet wordt gegenereerd door vegetarische gerechten, wat een breed culinair aanbod benadrukt.


Overig

Ook heeft de formule een sterke toewijding aan duurzaamheid. De formule maakt gebruik van recyclebare verpakkingen en voeren bezorgingen uit met elektrisch vervoer, waarmee ze de inzet voor milieubewustzijn en verantwoordelijkheid demonstreren. Franchisen bij deze formule is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching. 

7 redenen om deze vestiging over te nemen: 

 1. Het is een bewezen én unieke formule
 2. De Mexicaanse keuken is hot 
 3. Maaltijdbezorging is en blijft booming 
 4. Onderscheidend assortiment 
 5. Kwalitatief hoogwaardige gerechten 
 6. Intensieve coaching
 7. Het gaat om een succesvolle vestiging met veel groeimogelijkheden

Succesvol bezorgrestaurant van Mexicaanse keuken in Apeldoorn!
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.