Profile number 106865

Succesvol bezorgrestaurant van Mexicaanse keuken in Apeldoorn!

11/09/2023 Date added

Located in

Gelderland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Restaurants

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

 • MBI candidate
 • Strategic acquisition
 • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Apeldoorn staat bekend als echte winkelstad door het grote aanbod aan diverse winkels. Daarnaast zijn natuurliefhebbers ook fan van de stad aangezien deze omringd is door groen. In het centrum van Apeldoorn kun je vele monumenten en historische panden vinden.  

Het bezorgrestaurant  is in Apeldoorn gevestigd aan de Molenstraat 199 op een steenworp afstand van het centrum. Sinds de opening van de winkel in 2019 is het een groot succes. Binnen vier jaar is het restaurant uitgeroeid tot een van de populairste keukens.  

Deze vestiging heeft door de voortreffelijke service een uitstekende reputatie opgebouwd. Het resultaat hiervan is dat deze vestiging over een grote groep loyale klanten beschikt die wekelijks hun lievelingsgerechten bestellen. Sinds het begin boekt deze vestiging mooie resultaten en elk jaar worden deze resultaten overtroffen. Met bijna 140.000 inwoners is er nog steeds een groot groeipotentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de Mexicaanse keuken nog populairder gaat maken in Apeldoorn en gaat profiteren van de vele kansen. 


Company activities

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de marktleider in Mexicaans eten? Dit is je kans! De formule is namelijk op zoek naar een ondernemer voor de succesvolle vestiging in Apeldoorn.  


Unique selling points

Het gaat om een vooraanstaande franchiseformule van Mexicaanse bezorgrestaurants en viert dit jaar haar 23-jarig jubileum. Met een breed scala aan heerlijke opties, waaronder Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, heeft de formule een leidende positie verworven in Nederland, met 37 vestigingen in het maaltijdbezorgingssegment. Vanwege de groeiende vraag heeft de keten ambitieuze plannen om binnen de komende 3 jaar haar 60ste filiaal te openen in Nederland. Gebruik van verse ingrediënten centraal. Daarnaast wordt de bereiding van de gerechten met uiterste zorg en toewijding uitgevoerd. Opmerkelijk is dat maar liefst een derde van de omzet wordt gegenereerd door vegetarische gerechten, wat een breed culinair aanbod benadrukt.


Other

Ook heeft de formule een sterke toewijding aan duurzaamheid. De formule maakt gebruik van recyclebare verpakkingen en voeren bezorgingen uit met elektrisch vervoer, waarmee ze de inzet voor milieubewustzijn en verantwoordelijkheid demonstreren. Franchisen bij deze formule is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching. 

7 redenen om deze vestiging over te nemen: 

 1. Het is een bewezen én unieke formule
 2. De Mexicaanse keuken is hot 
 3. Maaltijdbezorging is en blijft booming 
 4. Onderscheidend assortiment 
 5. Kwalitatief hoogwaardige gerechten 
 6. Intensieve coaching
 7. Het gaat om een succesvolle vestiging met veel groeimogelijkheden

Succesvol bezorgrestaurant van Mexicaanse keuken in Apeldoorn!
Region
Gelderland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

 • Enter your e-mail address below
 • If it is already known, log in or click on forgot password
 • Then fill in the response form and send it
 • We check your response and send it to the provider
 • The provider will contact you within 7 days
 • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

 • Ask your questions
 • Indicate where your interest comes from
 • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.