Profiel nr. 106812

Aanbieder van lunchproducten voor bedrijven

29/02/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is een familiebedrijf (4 FTE, exclusief directie). De onderneming heeft een bewezen trackrecord en een sterk groeipotentieel. De onderneming levert kwaliteit door bewust en professioneel met voeding om te gaan. Daarnaast wordt er door slimme automatisering order gestuurd en op productgroep-niveau geproduceerd, met een 100% nauwkeurigheid en derving tot nihil geminimaliseerd.

Actief voor een uitgebreide en loyale klantenportefeuille. Klanten zijn te verdelen in verschillende sectoren (o.a. Banking, Overheid, ICT, Consultancy, Onderwijs). Er is veel potentieel aanwezig om de omzet uit te breiden bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Met name door de bouw en ingebruikneming in 2023 van een nieuw webplatform (Magento), is inpluggen van nog efficiëntere tools zeer goed mogelijk, wat maakt dat opschalen naar een Randstedelijke en voorts Landelijke dekking de volgende stappen kunnen zijn.


Activiteiten van het bedrijf

De door de directie verwachte omzet voor 2022 was € 900.000. In werkelijkheid werd dit ruim € 1.000.000 wat o.a. mogelijk is geworden door nog gerichter te sturen op online vindbaarheid. Door de inzet van een nieuwe website, nog beter in te spelen op de wensen en trends en nog dieper in te zetten op de vindbaarheid, verwacht de directie met het aangepaste business model in 2023 een omzet van + € 800.000.

 


Onderscheidend vermogen

Online onderzoek (o.a. d.m.v. Analytics) heeft uitgewezen dat de vindbaarheid zich niet alleen strekt in het huidige leveringsgebied van verkoper, waardoor Randstedelijke en ‘landelijke’ dekking tot succesvolle mogelijkheden behoort. Ook wordt de onderneming met enige regelmaat benaderd vanuit andere provincies om haar producten daar te leveren.

De onderneming heeft een bewezen trackrecord (+20 jaar) en een sterk groeipotentieel, waarbij haar klanten actief zijn in uiteenlopende sectoren (derhalve niet sectorafhankelijk). Hiermee is een solide basis gelegd voor de toekomst.


Overig

Deze onderneming is bijzonder interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Maar ook de (startende) ondernemer met groeiambities op het gebied van omzet en leveringsbereik.

Verkoop is de vorm van een Activa of Aandelentransactie is beide bespreekbaar. Bij een Aandelentransactie wordt u aandeelhouder wordt van de gehele huidige onderneming.


Aanbieder van lunchproducten voor bedrijven
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.