Profile number 106812

Aanbieder van lunchproducten voor bedrijven

28/08/2023 Date added

Located in

Noord-Holland

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Leisure

Type of company

Coffee shop

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

 • MBI candidate
 • Strategic acquisition
 • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

De onderneming is een familiebedrijf (4 FTE, exclusief directie). De onderneming heeft een bewezen trackrecord en een sterk groeipotentieel. De onderneming levert kwaliteit door bewust en professioneel met voeding om te gaan. Daarnaast wordt er door slimme automatisering order gestuurd en op productgroep-niveau geproduceerd, met een 100% nauwkeurigheid en derving tot nihil geminimaliseerd.

Actief voor een uitgebreide en loyale klantenportefeuille. Klanten zijn te verdelen in verschillende sectoren (o.a. Banking, Overheid, ICT, Consultancy, Onderwijs). Er is veel potentieel aanwezig om de omzet uit te breiden bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Met name door de bouw en ingebruikneming in 2023 van een nieuw webplatform (Magento), is inpluggen van nog efficiëntere tools zeer goed mogelijk, wat maakt dat opschalen naar een Randstedelijke en voorts Landelijke dekking de volgende stappen kunnen zijn.


Company activities

De door de directie verwachte omzet voor 2022 was € 900.000. In werkelijkheid werd dit ruim € 1.000.000 wat o.a. mogelijk is geworden door nog gerichter te sturen op online vindbaarheid. Door de inzet van een nieuwe website, nog beter in te spelen op de wensen en trends en nog dieper in te zetten op de vindbaarheid, verwacht de directie met het aangepaste business model in 2023 een omzet van + € 800.000.

 


Unique selling points

Online onderzoek (o.a. d.m.v. Analytics) heeft uitgewezen dat de vindbaarheid zich niet alleen strekt in het huidige leveringsgebied van verkoper, waardoor Randstedelijke en ‘landelijke’ dekking tot succesvolle mogelijkheden behoort. Ook wordt de onderneming met enige regelmaat benaderd vanuit andere provincies om haar producten daar te leveren.

De onderneming heeft een bewezen trackrecord (+20 jaar) en een sterk groeipotentieel, waarbij haar klanten actief zijn in uiteenlopende sectoren (derhalve niet sectorafhankelijk). Hiermee is een solide basis gelegd voor de toekomst.


Other

Deze onderneming is bijzonder interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Maar ook de (startende) ondernemer met groeiambities op het gebied van omzet en leveringsbereik.

Verkoop is de vorm van een Activa of Aandelentransactie is beide bespreekbaar. Bij een Aandelentransactie wordt u aandeelhouder wordt van de gehele huidige onderneming.


Aanbieder van lunchproducten voor bedrijven
Region
Noord-Holland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

 • Enter your e-mail address below
 • If it is already known, log in or click on forgot password
 • Then fill in the response form and send it
 • We check your response and send it to the provider
 • The provider will contact you within 7 days
 • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

 • Ask your questions
 • Indicate where your interest comes from
 • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.