07/04/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Bemiddelaar in onroerende zaken

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming houdt zich bezig met bemiddeling bij verhuur van woningen en met het beheer van deze verhuurde objecten. Dit in opdracht van eigenaars van de betreffende panden. Men richt zich voornamelijk op de regio Limburg en op professionele eigenaars. De activiteiten zijn kleinschalig. De huidige eigenaar is de enige werkzame persoon binnen de onderneming, er is geen personeel in dienst. Men beheert circa 40 objecten. 


Activiteiten van het bedrijf

Het betreft een besloten vennootschap waarvan de activa en activiteiten ter overname worden aangeboden. De verhuur- en beheeractiviteiten zijn vastgelegd in contracten met opdrachtgevers. Beheer kan zowel financieel alsmede technisch beheer betreffen. Deze contracten vormen het meest belangrijke onderdeel van de overnametransactie.


Overig

De huidige eigenaar heeft de onderneming enige tijd geleden overgenomen. Hij wil zich in de toekomst toeleggen op andere beroepsmatige activiteiten. Desgewenst wil hij na de overname meewerken aan een soepele overdracht. De activa en activiteiten van de vennootschap worden ter overname aangeboden. De transactie kan op korte termijn  plaatsvinden, vóór of in de zomer van 2023. Een grotere partij die de activiteiten en contracten kan onderbrengen in haar eigen bestaande portefeuille is de meest voor de hand liggende overnamekandidaat.  


Makelaardij bij verhuur en beheer OG
Regio
Limburg
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000