Profile number 106212

Makelaardij bij verhuur en beheer OG

07/04/2023 Date added

Located in

Limburg

General information

Sector

Service industry

Type of company

Real estate agents

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De onderneming houdt zich bezig met bemiddeling  bij verhuur van woningen en met het beheer van deze verhuurde objecten. Dit in opdracht van eigenaars van de betreffende panden. Men richt zich voornamelijk op de regio Limburg en op professionele eigenaars. De activiteiten zijn kleinschalig. De huidige eigenaresse is de enige werkzame persoon binnen de onderneming, er is geen personeel in dienst. Men beheert circa  40 objecten. 


Company activities

Het betreft een besloten vennootschap waarvan de activa en activiteiten ter overname worden aangeboden. De verhuur- en beheeractiviteiten zijn vastgelegd in contracten met opdrachtgevers.  

Beheer kan zowel financieel alsmede technisch beheer betreffen. Deze contracten vormen het meest belangrijke onderdeel van de overnametransactie.


Other

De huidige eigenaresse heeft de onderneming enige tijd geleden van haar vader overgenomen en is op die manier “in het vak gerold’. Ze heeft geconcludeerd dat ze zich in  de toekomst wil toeleggen op andere beroepsmatige activiteiten. Desgewenst wil ze na de overname meewerken aan een soepele overdracht. De activa en activiteiten van de vennootschap worden ter overname aangeboden. De transactie kan op korte termijn  plaatsvinden, vóór of in de zomer van 2023.   

Een grotere partij die de activiteiten en contracten kan onderbrengen in haar eigen bestaande portefeuille is de meest voor de hand liggende overnamekandidaat.  


Makelaardij bij verhuur en beheer OG
Region
Limburg
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000